Back to Top

 
 1. Täydellinen biologisesti valmistettujen tuotteiden valikoima
  Materiaaleja käytetään kohdan säilyttämiseen, kehittämiseen ja ylläpitämiseen.
  DirectFlon®
  Pehmeytensä ja sileytensä ansiosta se kulkeutuu helposti pehmytkudoksen lävitse minimoiden kudoskanavaan kohdistuvien mikrovaurioiden syntymistä, mikä estää bakteerien kolonisoitumista haavan syvemmissä kerroksissa. Pehmeydestään ja sileydestään huolimatta DirectFlon® tukee vakaasti ympäröivää kudosta koko parantumisprosessin ajan, toisin kuin absortoituvat materiaalit, jotka pitävät kudosta vain parantumisen alkuvaiheessa suussa esiintyvien entsyymien takia.
  DirectOss®
  Luonnollinen naudan luun korvike
  DirectOss on luonnollinen, siirrännäisenä käytetty osteokonduktiivinen hydroksiapatiittimateriaali, joka on peräisin naudasta. Tällä erityisellä siirrännäismateriaalilla on suuri sisäinen pinta-ala, joka muodostuu yhteenliittyneistä mikro-, meso- ja makrohuokosista. Suuri sisäinen pinta-ala on ideaalinen uuden luun kasvun tukena samalla, kun se antaa materiaalille erittäin hydrofiilisen ominaisuuden.
  BIORESORB® Macro Pore
  ß-trikalsiumfosfaatti, luun suurhuokoinen uudistumismateriaali
  BIORESORB® Macro Pore on osteokonduktiivinen, puhtaan faasin ß-trikalsiumfosfaatti, joka on patentoidun prosessin kautta kehitetty luusiirrännäismateriaali, joka luo huokoisen, ihmisen luuta muistuttavan rakenteen. Mikro- ja {1} makrohuokosten keskeiset liitokset sallivat verisuonten kasvun ja solujen kulun materiaaliin ja sen lävitse, mikä puolestaan tukee uuden luun muodostumista itse materiaalin sisällä. Tämän tuloksena on erittäin ennalta arvioivissa oleva luun muodostuminen.
  Resorboitavat REGUARDE™-kollageenikalvot
  Ohjattuihin kudostoimenpiteisiin tarkoitettu haavan parantumista edistävä tyypin I naudan kollageenimatriksi
  REGUARDE™-kollageenikalvot ovat resobtoituvia, soluja estäviä kalvoja, joita käytetään suun haavoja hallitsevissa ja haavojen parantumista avustavissa, kirurgiassa ohjatuissa kudoksen ja luun uudistustoimenpiteissä. Niitä käytetään yleisesti periodontologisissa leikkauksissa ja hammasimplantti-, luun vikojen tai harjanteen augmentointitoimenpiteissä. Kalvot valmistetaan erittäin puhtaasta tyypin I kollageenista, jotka ovat erityisesti suunniteltu täyttämään potilaiden ja lääkäreiden tarpeet ja toiveet.
  Absorboituva VILET™- & VILET II QUICK™ -ommel
  Vilet™ on punottu, pinnoitettu, synteettinen absorboituva ommel, joka on valmistettu polyglaktiinista (PGLA) 90-10.
  * Säilyttää arviolta 75–85 % alkuperäisestä vahvuudestaan kaksi viikkoa ja 50–65 % alkuperäisestä vahvuudestaan kolme viikkoa implantoinnin jälkeen.*
  * Resorboituu täysin 60–90 päivässä.*
  Tuote vastaa Vicryliä.**
  Vilet II Quick™ punottu, pinnoitettu, synteettinen nopeasti absorboituva ommel, joka on valmistettu 100-prosenttisesta polygykolihaposta (PGA).
  *Säilyttää noin 60–70 % alkuperäisestä vahvuudestaan viikon implantoinnin jälkeen.*
  *Resorboituu täysin 42 päivässä.*
  Tuote vastaa Vicryl Rapideaa.**
  * Ajat perustuvat rotilla tehtyihin ihonalaisen kudoksen implantointitutkimuksiin.
  ** Ethicon Inc. -yhtiön rekisteröimä tavaramerkki.